norsk

Jeg dro på ferie til Madrid i fjord sommer. Jeg gjorde mange forskjellige ting. Jeg bodde på et hotell som het hotell regente. Det var veldig bra service. Det var hyggelige og snille. Til frokost spiste jeg brød med ost og masse frukt. Jeg besøkte flere turrist attraksjoner. Jeg har alltid pleid å shoppe steder jeg har reist på ferie til, og det gjorde jeg her også.

spansk

Me fui de vacaciones a Madrid en el fiordo este verano. Hice muchas cosas diferentes. Me alojé en un hotel llamado Hotel Regent. Fue muy buen servicio. Fue agradable y amable. Para desayunar comí pan con queso y mucha fruta. Visité varias atracciones turísticas. Siempre he ido de compras a lugares a los que he viajado de vacaciones, y también lo hice aquí.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)